Legfrissebb híreink

Tovább a hírekre ...

Elismerések

Dr. B. Szabó Gábort és Dr. Menyhei Ákost beválasztották Magyarország 100 legjobb ügyvédei közé.
További információk ...

Primus Trust Zrt.
ÉRTÉKET TEREMTÜNK GENERÁCIÓKON ÁT

A Primus Trust Bizalmi Vagyonkezelő Zrt-t a bizalmi vagyonkezelés, azaz a trust magyarországi bevezetése és annak gyakorlati alkalmazása iránt elkötelezett, több mint húsz éves nemzetközi tapasztalattal, valamint jelentős hazai és nemzetközi szakmai kapcsolatrendszerrel bíró szakértőkként hoztuk létre. Büszkék vagyunk arra, hogy úttörő szerepünk meghatározó volt nemcsak a 2014. évi új Polgári Törvénykönyv bizalmi vagyonkezelésről szóló fejezetének megalkotásában, de publikációink révén az új jogintézmény szakmai megismerésében is. Mint piacvezető vállalkozás a legmagasabb szakmai követelményeknek és etikai elvárásoknak megfelelően járunk el tevékenységünk során.

A bizalmi vagyonkezelés a hazai magán és üzleti élet szereplőinek rugalmas és biztonságos megoldást kínál a generációs vagyon transzfer és a legtágabb értelemben vett vagyonkezelésen túl számos más ügylettípusra. A bizalmi vagyonkezelés természetéből fakadó sokszínűség és rugalmasság biztosítja azt, hogy minden ügyfelünk részére személyre szabott megoldást tudjunk nyújtani.

Társaságunk működésének szakmai hátterét a folyamatos önképzésen túl az is erősíti, hogy a tulajdonosi és menedzseri kör tagjai évek óta részt vesznek a bizalmi vagyonkezelők nemzetközi szervezetének, a Society of Trust and Estate Practitioners (STEP) munkájában és egyúttal a STEP magyar tagozatának megalapítói és vezetői. Ez a nemzetközi szervezet a világ ma már közel kilencven országából több mint húszezer szakembert egyesít, biztosítva a tagok magas szintű szakmai továbbképzését és a határokon átnyúló vagyonkezelési és hagyatéki ügyek során nélkülözhetetlen szakmai együttműködés kereteit.

A Primus Trust Bizalmi Vagyonkezelő Zrt. (Cg. 01-10-049687; adószám: 25051845-2-41; ) a 2014. októberi megalakulását követően 2015. májusában kezdte meg üzleti tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank által kiadott bizalmi vagyonkezelési engedély (határozat száma: H-EN-III-96/2015; MNB-azonosító: 25051845) birtokában. Engedélyünk kiadásának feltételeit működésünk alatt folyamatosan az MNB ellenőrzi. A biztonságos és eredményes vagyonkezelést nemcsak a felénk tanúsított kitüntető bizalom miatti feltétlen elkötelezettségünk, de az MNB által jóváhagyott felelősségbiztosításunk, továbbá a szigorú jogszabályi és hatósági környezet is garantálja.